1- نصب نرخ نامه مصوب در معرض ديد
2- نصب پروانه بهره برداري داراي اعتبار در معرض ديد
3- دقت در پوشش و كامل و تميز بودن لباس فرم پرسنل
4- نظافت كلي و تميز بودن رستوران و مركز اقامتي
5- رعايت اوزان مواد غذايي ذكر شده در نرخ نامه
6- نظافت آشپزخانه ، تجهيزات و لوازم آن
7- جمع آوري ظروف لب پر ، فرسوده و شكسته شده
8- نظافت و تميز بودن يخچالها ، سردخانه و ...
9- تفكيك مواد غذايي خام و پخته از هم در درون يخچال و استفاده از ظروف درب دار
10- نظافت و تميزي انبار و تفكيك مواد شوينده ، مصرفي و خوراكي از هم
11- استفاده از سطل آشغال درب دار
12-استفاده از ظروف مخصوص يا محل مخصوص براي جمع آوري نان خشك و ضايعات
13-نظافت كلي محوطه ، حياط و ... واحدهاي گردشگري
14- استفاده از قبله نما، رحل قرآن و ... در نمازخانه ها
15- نظافت كلي نمازخانه ، شستشوي فرش ها ، گردگيري و ...
16- استفاده از مهر ، جا نماز و قرآن سالم و تميز در نمازخانه
17- نظافت و تميز بودن سرويس هاي بهداشتي ، وضوخانه ، استفاده از صابون مايع و ...
18- نظافت فضاي استراحت كاركنان ، سرويس بهداشتي و نمازخانه مخصوص پرسنل
19- آماده كردن فضاي سبز مجموعه
20- بطور كلي آماده كردن فضا و مركز خود براي ايام نوروزو ارائه خدمات به مشتريان ، مسافران و هموطنان عزيز